Warning: plgContentMavikThumbnails::imageReplacer(): Argument #1 ($matches) must be passed by reference, value given in /home/radisici/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 160
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

cuma 2Većina ljudi koji razmišljaju i prate portale koristeći vlastiti razum znaju za dotični portal koji svakim danom sve više truje sa svojim neistinama i vlastitim nezadovoljstvima. Godinama ovaj portal sije mržnju i piše neistine o našem gradu. Valjda se tako skupljaju klikovi ili adsense euri (ili ne daj Bože neka fotelja u općini). Razlog pisanja ovog članka je upravo širenje neistina o incidentima na sportsko-rekreativnom centru Leda u Radišićima.

Krenimo redom!

Prvo pa muško. Odmah u prvoj rečenici par neistina. MZ Radišići nije organizator, HDZ BiH vjerujemo da i ne zna gdje su Radišići, a sto se tiče posjećenosti voljeli bi da je 500 gledatelja svaku večer ali nije. Rušenja zapisničkog stola nije bilo, a ćevapi nigdje nisu letjeli, osim u želudac.

Istina da su Vitinjani napravili problem, ali ne u ovoj mjeri kako se piše i ne SVI Vitinjani.

Zahvaljujemo se pamflet portalu na tolikoj brizi, savjesti i „dobroj namjeri“ da nas zaštiti kroz sve ove godine postojanja, a nadamo se da će svoju moralu vertikalu primijeniti i u vlastitoj praksi.

 

 

ŽNJ. LJ.