Warning: plgContentMavikThumbnails::imageReplacer(): Argument #1 ($matches) must be passed by reference, value given in /home/radisici/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 160
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mario primoracU Bad Homburgu proglašeni su dobitnici 17. po redu Večernjakovog izbora najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu u kategorijama sporta, glazbe, glume i spektakla za nagradu Večernjakova domovnica 2023. godine. Na svečanoj gala večeri koja je održana u prestižnom Kongresnom centru Kurhaus pred nekoliko stotina uzvanika, dobitnici su ponosno preuzeli svoju Večernjakovu domovnicu. Večernjakov izbor je trajao više od mjesec dana, nagrada je dodijeljena, a dobitnici slave.
Na dodjeli se okupio velik broj uzvanika gotovo čitavog svijeta, od Europe do Amerike. Na svečanoj gala večeri koja je održana u prestižnom Kongresnom centru Kurhaus pred nekoliko stotina uzvanika, dobitnici su ponosno preuzeli svoju Večernjakovu domovnicu.

 

Mnogi nisu krili svoje oduševljenje nakon dodjele nagrada, a među njima je bio i Ljubušak Mario Primorac koji je prema odluci čitatelja u Kategorija Najuspješnije hrvatske udruge primio nagradu za Udruga „Mala Kapela“ Essen, Njemačka.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo kao predsjednik naše udruge Mala Kapela Essen primiti ovu prestižnu nagradu iseljeništva. Zahvalio bi Večernjem listu, Fenix magazinu, čitateljima, stručnom žiriju i naravno svim našim članovima i žiteljima Essena i okolice. Nakon nepune dvije godine postojanja i aktivnog rada, možemo biti izuzetno ponosni na ovaj uspjeh”, kazao je Primorac te zaključio “Idemo dalje raditi, djelovati i zajedno uživati”.